eveniment
Data: 
26 Feb 2021 - 17:00
Loc: 
Teatrul din Stejar
stats
Adresa: 
Str. Stejar, nr. 48
Telefon: 
0735.022.022.

Dezbatere: Cum se construiește un spectacol de licență la teatru

Vineri, 26 februarie, de la ora 17:00, va avea loc la Teatrul din Stejar dezbaterea ”Cum se construiește un spectacol de licență la teatru”.

Care e granița dintre un examen la Actorie și un spectacol de teatru? Cum se trasează și cum se ascunde această graniță? Ce înseamnă o licență reușită în Teatru? Ce relații există între pedagogie și regie și cum se manifestă aceste relații în spațiul românesc? Ce anume oficializează în mod profund trecerea de la statutul de student la cea de actor profesionist? Sunt doar câteva din direcțiile pe care le propune Școala Doctorală de Teatru din cadrul Universității Naționale de Arte "George Enescu" Iași, în parteneriat cu Teatrul din Stejar, în dezbaterea "Cum se construiește un spectacol de licență la Teatru".  
 
Participă lector univ. dr. Doru Aftanasiu, drd. Ovidiu Ivan și studenții-actori din distribuția spectacolului-licență "Forma lucrurilor".  
 
Evenimentul, moderat de directorul SDT Iași Călin Ciobotari, face parte din programul Școlii Doctorale de Teatru "Pentru cine cercetează cei ce cercetează teatrul?". 
 
Intrarea este liberă şi se face pe bază rezervării la 0735.022.022. 
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.