Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
05 Jun 2019
stats

Fondul Rocanotherworld

Festivalul Rocanotherworld prin Fondul Rocanotherworld intenționează să finanțeze conceperea și realizarea a două instalații în spațiul public pentru ediția de anul acesta, care are loc în perioada 20-23 iunie 2019. Instalațiile vor fi amplasate în Parcul Expoziției și vor rămâne acolo pe tot parcursul verii. Tematica abordată va fi în concordanță cu festivalul și va avea în vedere creșterea conștientizării problemelor actuale ale societății și nevoia implicării comunității în abordarea sustenabilă a acestora. În 2019, festivalul își dorește să creeze o conexiune între om și natură, ridicând semnale de alarmă în ceea ce privește grija față de mediu.

Rocanotherworld este un act de dăruire. Arta ne îndeamnă să explorăm, ne forțează să ne punem întrebări, ne încurajează să fim introspectivi. Avem nevoie de cât mai multă artă în jurul nostru dar și ea are nevoie de noi. De accea, o parte din donațiile strânse în 2018 au fost redirecționate către un fond pentru artiști.

Buget: Se vor alege două proiecte, fiecare în valoare de 1500 euro. Această sumă include onorariul de artist, designul, materialele, fabricarea și instalarea.
 
Eligibilitate: Pot aplica artiști din România, dar una dintre lucrări va fi atribuită unui artist local, în acord cu obiectivul declarat al Fondului Rocanotherworld. Juriul va evalua schițele de proiect și de buget, la cerere oferind și asistență în implementare.
 
Înscrierile se fac printr-un mail la media@rocanotherworld însoțit de idea proiectului, o schiță și un buget estimativ calculat pentru implementarea lui.

Juriul urmează să fie anunțat.

Deadline: 5 iunie 2019.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.