Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
premii
Expira: 
10 Jul 2017 - 07 Aug 2017
stats

Power to the Poster – concurs de afise activiste

Esti designer sau ONGist, inscrie-te pana pe 7 august in competitia pentru cel mai bun afis activist! Ne dorim sa surprindem relatia dintre problemele lumii inconjuratoare, constiinta sociala si manifestarile artistice ce militeaza pentru schimbare. Cei 20 de castigatori isi vor expune afisul la marele eveniment din septembrie, vor participa la un workshop de creatie si le va fi publicat afisul in albumul A4Activism.

Concursul Power to the Poster face parte din proiectul A4Activism initiat de Agentia Creionetica, in parteneriat cu Artivist si D’Avent si co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Se adreseaza organizatiilor neguvernamentale si designerilor cu scopul de a crea o punte intre artele vizuale si cauzele pentru care militeaza ONG-urile din Romania. Scopul sau este sa creasca standardele vizuale ale campaniilor din al treilea sector si interesul designerilor si artistilor fata de proiectele ONGiste.

Calendarul concursului:

Temenul lumita de inscriere: 7 august

Anuntarea castigatorilor: 21 august

Premiile:

Vor fi selectate 20 cele mai creative si de impact afise, iar castigatorii vor fi premiati in mod egal dupa cum urmeaza:

1. Un workshop de 2 zile la alegere intre branding – coordonat de Agentia Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist si design de obiect – coordonat de Asociatia D’Avent.

2. Expunerea celor 20 de afise in cadrul evenimentului final din septembrie, alaturi de afise ale campaniilor internationale, incepand cu primul ONG si pana astazi.

3. Includerea afiselor in albumul A4Activism, care va prezenta o scurta istorie vizuala a organizatiilor societatii civile.

4. Fiecare castigator va primi un album A4Activism, dintr-o editie speciala, realizata pe suport reciclat si cu o coperta lucrata manual.

5. O ora de consultanta oferita de Agentia Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizatiei/artistului in mediul online.

Inscriere

Inscrierea este gratuita si se face prin completarea formularului de pe site-ul www.a4activism.ro, unde poate fi consultat si regulamentul concursului. Adresa de contact este hello@creionetica.ro.

Sursa: www.a4activism.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.