eveniment
Data: 
25 Oct 2016 - 09:00
Loc: 
Camerei de Comerţ și Industrie Iași
stats

Conferința Iași Antreprenor 2016

Agenția de evenimente business MB Event vă invită să participați la Conferința Iași Antreprenor 2016Dezvoltare antreprenorială, care se va desfăşura la sediul Camerei de Comerţ și Industrie Iași în data de 25 octombrie 2016, cu începere de la ora 9:00.  

Conferința Iași Antreprenor 2016 este un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor, care va beneficia de expertiza a 20 de antreprenori de top din mediul de business local, care vor împărtăși experiențele proprii despre: strategii de dezvoltare antreprenorială, structuri de accelerare și incubare a afacerilor, surse de finanțare, modele de afaceri de success, tipuri de antrerenoriat: social, civic, feminine, politic, în cadrul celor șase paneluri, a seminariilor interactive şi a secţiunilor de business networking. 

Recomandăm participarea reprezentanților industriilor creative și domeniilor culturale care doresc să se dezvolte cu succes şi să identifice oportunităţi de creștere antreprenorială, precum şi noi colaboratori, clienți, parteneri.

Profitați de reducerile oferite pentru achiziționarea Ticketelor Creative & Cultural Business., în valoare de 80 de lei, menționând Codul Promoțional: #CIA2016CCBusiness în formularul de înregistrare: https://goo.gl/forms/2x0rAb8pmT3IiQXJ2. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați pagina web a evenimentului: www.eventprofs.ro sau www.cciasi.ro.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.