eveniment
Data: 
11 Jul 2013 - 19:00
Loc: 
Tranzit.ro/ Iasi
stats
Adresa: 
B-dul Primaverii nr. 2, et. 7 (Cladirea IASITEX)

Tehnici si metode de lucru (in)formale cu audienta

Seria prezentarilor organizate de tranzit.ro/Iasi continua joi, 11 iulie, de la ora 19:00, cu Workshops/Ateliere de creatie/Da, nu, poate.../Tehnici si metode de lucru (in)formale cu audienta si relevanta acestora in cadrul producerii unui proiect artistic, sustinuta de artista Liliana Basarab.

Prezentarea se va centra pe atelierele de creatie/workshopuri ca metode de dezvoltare a proiectelor artistice si va aduce in discutie nu doar negocierea cu institutiile care gazduiesc proiectele dar si cu colaboratorii si cu mai ales cu initiatorul  proiectelor (artistul) si cu expectativele legate de finalitatea procesului artistic. Practica mea consta in a lucra in contexte diferite, modelate de o serie de factori pe care incerc sa ii identific. Prezentarea va investiga rolul atelierelor de creatie in relatie cu rezultatul proiectului.

„Care sunt mecanismele pentru construirea unui proiect artistic? Care sunt etapele de negociere care conduc la produsul final? Acestea ar fi intrebari care ma intereseaza si pe baza carora imi construiesc practica artistica.” (Liliana Basarab)

Liliana BASARAB (nascuta in 1979) artist vizual, traieste si lucreaza in Bucuresti. Masteranda a Universitatii de Arta din Iasi in 2005. In 2006 a facut parte din programul de rezidente artistice Pavillion, Palais de Tokio. Practica artistica a Lilianei Basarab, atat ca sculptor cat si ca artist multimedia transforma conceptiile comune ale monumentelor publice in provocatoare tribute produse de comunitate pentru teme populare.

sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.