anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
22 Feb 2016 - 05 Mar 2016
stats

2 luni in Slovenia

ADAPTO – Asociatia pentru Promovarea Egalitatii intre Tineri anunta selectia a 3 tineri pentru un stagiu SEV de 2 luni in Slovenia, in perioada 1 aprilie - 31 mai 2016. Data limita pentru inscrieri este 5 martie. 

Titlul proiectului: DIFABILITY IS NOT DISABILITY 
Tipul proiectului: EVS (Erasmus+) 
Locatia desfasurarii: Podcerkev, Slovenia
Numar de participanti: 3 tineri cu varsta intre 18 si 25 ani, inclinati spre a ajuta si care doresc sa invete, sunt pasionati de arta, educatie, voluntariat, sunt creativi, le place sa organizeze evenimente si sa calatoreasca.
Sunt incurajati sa aplice tinerii utilizatori de scaun rulant deoarece proiectul si locatia sunt accesibilizate, avand posibilitatea sa plece insotiti. 
Cu ce se vor ocupa: Activitatile vor fi in principal indreptate spre integrarea culturala si sociala a tinerilor, educatie si diferite activitati artistice, culinare, vor invata despre turism si vor ajuta la organizarea a diverse evenimente. 

Cum aplici? Trimite CV in format EuroPass si scrisoare de motivatie, ambele in limba engleza - selectia se va face de catre organizatia slovena.

Conditii de participare: 
- varsta de participare este 18-25 ani; 
- un nivel minim de engleza este recomandat;
- voluntarul isi achita calatoria pana in Slovenia si inapoi dupa care i se va rambursa 90% pana la suma de 275 euro/persoana; 
- se asigura in proportie de 100% cazarea, transport local, asigurare de sanatate, suport mentorat, materialele pentru proiect, alocatie lunara de masa si bani de buzunar (85 €/luna); 
- nu se achita taxa de participare; 
- nu este nevoie de viza sau pasaport pentru a calatori in Slovenia, doar buletin valid; 
- stagiul este certificat Youth Pass.

Pentru mai multe detalii si inscrieri: adapto.evs@gmail.com sau la tel 0723493368.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.