Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
02 Oct 2015 - 12 Oct 2015
08 Oct 2015
stats

Acum e randul tau sa fii voluntar PRIME Iasi

Asociatia Studentilor de la Relatii Publice si Comunicare - PRIME Iasi creste de la an la an, iar acum ai oportunitatea de a fi un voluntar cu suflet albastru. Inscrierile pentru editia a IX – a a proiectului recrutari incep in perioada 7-12 octombrie 2015

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriere si sa indeplinesti o provocare. Aceasta consta in redactarea unei scrisori catre tine din viitor, in format digital, din care sa reiasa evolutia ta de la student la voluntar si viitor specialist, determinata de activitatea in cadrul PRIME Iasi. Scrisoarea poate fi realizata prin intermediul cuvintelor sau imaginilor, desenata sau prelucrata in programe de editare precum Photoshop sau Corel Draw, urmand a fi trimisa la adresa de e-mail recrutariprimeiasi@yahoo.com. Evaluarea provocarii se face in baza urmatoarelor criterii: creativitatea, spiritul analitic, modul de organizare al ideilor, aspectul general, eficienta. Mai multe informatii vor fi disponibile pe pagina de facebook PRIME Iasi.

Scopul proiectului recrutari este de a mari numarul membrilor asociatiei, selectand cei mai buni studenti de la specializarile Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism si Marketing. Anul acesta, atentia este indreptata si catre studentii de la Facultatea de Arte Vizuale si Design, Facultatea de Informatica. Mai mult, toti cei care sunt interesati sau pasionati de domeniul Relatiilor Publice pot face parte din familia PRIME Iasi.

Daca iti doresti sa faci cunostinta cu noi, te invitam sa vii la prezentarea organizatiei pe data de 8 octombrie, la ora 20.15, in Amfiteatrul II.8, din corpul A al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania si membra ANOSR - Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania.

Persoana de contact: Rascanu Catalina, Responsabil promovare recrutari. Telefon: 0758.726.116, E-mail: catalina_rascanu@yahoo.com

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.