anunt
Disponibilitate: 
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
01 Mar 2014 - 14 Mar 2014
23 Oct 2014 - 31 Oct 2014
01 Mar 2015 - 11 Mar 2015
stats

AEGEE-Iasi recruteaza

In perioada 1-14 martie 2014, Asociatia Studentilor Europeni (AEGEE-Iasi) recruteaza voluntari. Daca vrei sa iei parte la proiecte, evenimente, conferinte, workshop-uri si alte activitati non-formale, atat la nivel local, cat si la nivel european, AEGEE-Iasi te asteapta in echipa sa. Noile recrutari au loc pana pe data de 31 octombrie. Update: aplica pana pe 11 martie 2015 completand urmatorul formular.

Pentru a te inscrie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul.

Asociatia Studentilor Europeni reprezinta o retea de antene pe intreg spatiul european, ce promoveaza ideea integrarii europene si a unei Europe unite in randul tinerilor, constiinta europeana, precum si cresterea nivelului de cultura si informare a studentilor. AEGEE isi desfasoara activitatea prin intermediul a 200 de antene, raspandite in 200 de centre universitare din 40 de tari ale Europei, avand peste 20.000 membri.

Prin organizarea unor evenimente locale, conferinte, schimburi intre studenti, sesiuni de formare, scoli de vara si de iarna, AEGEE-Iasi isi propune sa contribuie la crearea unui cadru propice schimburilor de experienta si cunostinte, sa stimuleze initiativa tinerilor, sa faciliteze tinerilor accesul la informatie.
Noi cautam tineri deschisi, cu initiativa si curaj sa-si puna in practica ideile.
Daca nu te-am convins inca, te asteptam pe 13 martie la Centrul de Studii Europene, campus Titu Maiorescu, sala I1 (la etaj), ora 20:00, unde ne vom prezenta asociatia, planurile viitoare si vei avea iarasi posibilitatea de a ne pune intrebari.
Nu uitati sa trimiteti formularul de aplicare pana la data de 14 martie, ora 23:59.

E-mail: office@aegee-iasi.ro
Site: http://www.aegee-iasi.ro/
Blog: http://isaegee.wordpress.com/
Facebook: http://www.facebook.com/aegee.iasi

Sursa: aegee-iasi.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.