anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
27 Aug 2013 - 10 Sep 2013
stats

Schimb de tineri in Italia

Team For Youth cauta 5 tineri care sa participe la a IV-a editie a proiectului Acting Democracy – Promoting Youth Participation care va avea loc in Milano, Italia. Proiectul se desfasoara in perioada 26.10.2013 – 6.11.2013, iar participantii vor avea varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Unul din cei cinci tineri va fi liderul de grup si pentru acesta nu este limita de varsta.

Imagine: 

Schimbul isi propune sa promoveze participarea activa a tinerilor in comunitatea lor, tara lor si in Europa. Participantii vor realiza discutii in grup, simulari teatrale ale institutiilor democratice si vor intelege procesul de luare a deciziilor prin jucarea unor roluri (membrii ai parlamentului, ministri, secretari, observatori).

Temele principale ale proiectului sunt participarea activa, democratia, institutiile europene, managementul si dinamica grupului.

In acest proiect se acopera 100% costurile de mancare si de cazare si 70% din costurile de transport. Mai multe detalii gasiti in acest info-pack.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati, iar daca v-ati hotarat, asteptam formularul de aplicatie completat la adresa evs@t4uth.ro pana cel tarziu in data de 10 septembrie 2013.

Sursa: t4uth.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.