anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
25 Nov 2013 - 01 Dec 2013
stats

Vizita de studiu in Republica Moldova

Consiliul National al Tineretului din Moldova (CNTM) in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului din Republica Moldova (MTS) si Consiliul Tineretului din Romania (CTR) cu sustinerea Departamentului Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP) implementeaza proiectul Academia Lucratorului de Tineret privind transferul de experiente intre lucratorii de tineret din Republica Moldova si Romania. In acest context, CTR deschide apelul pentru selectarea a 15 lucratori de tineret din Romania care sa participe la vizita de studiu in Republica Moldova, organizata in perioada 16 - 19 decembrie 2013.

Obiectivul general al proiectului consta in diversificarea si sporirea calitatii serviciilor de tineret din Republica Moldova si Romania.
 


Pe termen mediu, proiectul isi propune o sporire a calitatii serviciilor de tineret la nivel local prestate pe ambele maluri ale Prutului. Pentru aceasta, vor fi desfasurate doua vizite de studiu si scurte sesiuni de training pentru lucratorii de tineret din Republica Moldova si Romania. 
 


Profilul participantului:

- varsta peste 18 ani


- experienta relevanta in lucrul direct cu tinerii, la nivel local si/sau national, in special in contexte de educatie non-formala


- cunoasterea mediului asociativ de tineret din Romania


- interes pentru colaborare/ parteneriate cu Republica Moldova in proiecte dedicate tinerilor


- participarea la cursuri de formare pentru dezvoltarea profesionala ca Lucrator de Tineret reprezinta un avantajPersoanele interesate sunt rugate sa trimita urmatoarele documente la adresa office@ctr.ro pana la data de 1 decembrie 2013:


- CV actualizat cu accent pe experienta relevanta (max 3 pagini)


- scrisoare de motivatie, mentionand interesul pentru parteneriatele cu Rep. Moldova si posibilitatea de follow-up in urma vizitei de studiu


- copie scanata a Pasaportului valid.

ATENTIE!! Doar persoanele care detin un pasaport valid la momentul aplicarii sunt eligibile.

Detalii logistice:

- Atasat acestui anunt se regasesc informatii cu privire la contextul vizitei de studiu si programul orientativ

- Cazarea si masa vor fi acoperite de catre organizatori in totalitate


- Transportul este acoperit de organizatori si se va face cu autocarul, din Bucuresti. Alte localitati din Estul si sau Sud-Estul tarii vor fi avute in vedere, pentru participantii care nu pot ajunge in Bucuresti, acestea urmand a fi comunicate ulterior, dupa stabilirea traseului exact. Participantii sunt responsabili pentru acoperirea transportului pana in localitatea de unde vor fi preluati de autocar.

Mai multe detalii: Academia Lucratorului de Tineret_Transferul de Experienta.docx

Sursa: re-start.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.