anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
15 Nov 2013 - 15 Dec 2013
stats

Voluntariat in Estonia

Team for Youth Association cauta un tanar intre 18 si 30 de ani care doreste sa faca un stagiu de voluntariat EVS (Serviciul European de Voluntariat) de 6 luni in Tallin, Estonia. Stagiul incepe la data de 1 februarie 2014.

Voluntarul va lucra la o gradinita care are deja experienta cu voluntari straini, sarcina lui si a celorlalti voluntari va fi de a se intalni cu copiii, de a ii ajuta in diferite sarcini, de a avea micul dejun impreuna, de a pregati activitati indoor si outdoor si vor asista profesorii in activitatile lor. Voluntarii sunt incurajati sa creeze proprile activitati: workshopuri creative, lectii de limba, competitii sportive, jocuri sau orice alte activitati interesante pentru copii.

Fiind un proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, sunt asigurate urmatoarele:

- 90% din transport

- asigurare medicala complexa

- bani de buzunar aprox. 90 euro/luna

- mai multe mese pe zi la gradinita si bani de mancare pentru zilele libere

- cazare

- servicii de mentorat si cursuri de limba estoniana.

Cei interesati sunt rugati sa completeze formularul atasat si sa-l trimita pe adresa evs@t4uth.ro pana in data de 15 decembrie 2013.

(Mentionam ca ne este imposibil sa raspundem zilnic la zecile de emailuri si astfel va rugam sa nu solicitati confirmare de primire. Toti cei inscrisi vor fi anuntati in 2-5 zile dupa deadline de rezultatul selectiei.)

Sursa: t4uth.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.