eveniment
Data: 
24 Mar 2016 - 10:00 - 30 Mar 2016 - 18:00
Loc: 
Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului
stats

JobShop 2016

In perioada 24-30 martie 2016, BEST Iasi in colaborare cu Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza cea de - a XVI-a editie a Evenimentului National de Cariera JobShop®

JobShop® este un eveniment care se adreseaza studentilor si absolventilor ieseni, cu precadere  celor de profil tehnic, unde acestia au sansa de a lua contact direct cu reprezentantii companiilor, de a discuta despre oportunitatile si conditiile mediului de lucru actual si de a primi sprijin in cariera. Pe langa locurile de munca oferite de catre companiile participante, studentii pot aplica si pentru locuri de practicã, internship-uri, proiecte de diplomã si burse.

Pe parcursul celor 7 zile, studentii sunt asteptati sa participe la activitatile ce se vor desfasura in salile Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi si la zilele de standuri din data de 29 si 30 martie in cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului. Printre aceste activitati se numara training-uri tehnice si de dezvoltare personala, concursuri interactive, prezentari de companii si workshop-uri.

In cadrul evenimentului studentii si proaspetii absolventi pot face primul lor pas catre job-ul dorit avand oportunitatea de a isi incepe cariera in cadrul unora dintre cele mai importante companii din Romania. La eveniment vor lua parte angajatori precum: Accenture, Atos, Adecco, AKKA Technologies, Arcadis, ArcelorMittal, AROBS, Avira, Besedo, Bosch, Capgemini, Cloudbase, ELI-NP, Emirom, EON, GFK, Hilti, Huawei, Intelligent Bee, Microchip, Mind CTI, OC Prod, Professional, Retrasib, Siemens , UBIS, Webhelp si SCC.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizatie apolitica, non-profit, aflata in permanenta dezvoltare inca din 1989, prezenta in 96 de universitati tehnice din 33 de tari europene.

De la sfarsitul anului 2000, BEST Iasi isi dedica activitatea dezvoltarii studentilor din mediul iesean, incercand in acelasi timp sa aduca un plus de valoare comunitatii locale.

Pentru inscriere si mai multe informatii in ceea ce priveste JobShop® Iasi: http://iasi.jobshop.ro

Contact:

Teodora Farcas - Media Responsible  ( +40 754 905 870 , teodora.farcas@BEST.eu.org )

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.