- 2608
Dupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai) organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei.
DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR
Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi (minimum 25%) organizat de Asociatia Romania Culinara, Top Hospitality si Star Chefs.
Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.
DESPRE EDITIA DE TOAMNA
Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si la Iasi in perioada 22-28 septembrie, toti cei pasionati de gastronomie avand posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 17 septembrie.
Lista finala a localurilor participante din Iasi:
CUIB: Meniu 20 de lei de persoana pentru 3 feluri vegetariene;
Cin Cin by Select: Desert gratuit la achizitionarea a doua feluri de mancare;
Restaurant Alexandru discount intre 25-35% din meniu;
Restaurant Toujours: 25 de lei doua preparate;
RELATII SUPLIMENTARE: Dana Burlacu Visternicu: brlc_dana@yahoo.com
INFORMATII OFICIALE:
www.romania-culinara.ro/proiecte/saptamana-restaurantelor/
www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor
Sursa: comunicatul de presa