Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
21 Aug 2019 - 10:00 - 13:00
Loc: 
Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași
stats

Atelier de introducere în Antreprenoriat Cultural

Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020 organizează, miercuri, 21 august 2019, ora 10:00-13:00, un Atelier de introducere în Antreprenoriat Cultural. Evenimentul va avea loc la Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași, cu invitatul George Pleșu, președintele Asociației Culturale AltIași.

Scopul principal al evenimentului se centrează pe faptul că valoarea instituțiilor ce alcătuiesc patrimoniul cultural ieșean nu vine doar din conservarea bunurilor de preț ale creativității umane ori păstrarea mărturiilor de preț ale istoriei noastre, ci și din faptul că sunt spații active, conectate la viața și nevoile prezente ale comunității.

Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași își are începuturile în anii interbelici, ca urmare a constituirii Societății istorico-arheologică „Muzeul oraşului Iaşi”. Actuala sa variantă este rezultatul unor investiții recente de consolidare și reabilitare făcute din fonduri europene. Mai multe informații despre muzeu găsiți aici: http://muzeis.ro.

Pentru a participa la acest atelier este necesar să completați următorul formular -https://bit.ly/2YXwAtT, iar pentru a nu vă rătăci pe stradelele Iașului, ne vom întâlni în fața Teatrului Luceafărul, 21 august, ora 09:40, pentru a merge împreună.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.