eveniment
Data: 
11 Mar 2016 - 19:00
Loc: 
MERU
stats
Adresa: 
Bd. Carol I, nr. 3

Indrazneste, reinventeaza-ti stilul!

Stiati ca Upside Down este o initiativa responsabila de la Iasi, ca echipa este formata din 8 oameni si ca in atelier exista 4 masini de cusut si 397 de mosoare cu ata colorata? Ei bine, pentru cei ce vor sa afle mai multe, Upside Down ne invita vineri, 11 martie, ora 19:00, la Meru, sa aflam povestea din spatele cortinelor si sa descoperim noua colectie de produse upcycled Rembrandt Yourself.

De ce Rembrandt Yourself?

“Majoritatea dintre noi suntem obisnuiti cu ideea de a detine un brand – in realitate, noi suntem brand-uri si, de multe ori, ne place sa ne reinventam.  Rembrandt Yourself este de fapt un indemn la re-evaluarea alegerilor pe care le facem in viata de zi cu zi, tradus – Rebrand Yourself. Poti fi in trend chiar si atunci cand adopti un stil responsabil – alege local, fii inspirat.

Inarmati cu entuziasm si creativitate am realizat o colectie a caror vedete sunt: geanta Tube, geanta Box, borseta Metallic, plicul si coperta de carte. Creatiile au un design unic, inglobeaza principiul Bauhaus: ‘forma urmeaza functia’, sunt cusute c u grija, durabile, si au dus la recuperare a 26,63 mp banner stradal si a 7,9 mp prelata de tir. “

Colectia va fi realizata din opt bannere publicitare serigrafiate cu doua dintre cele mai cunoscute autoportrete semnate Rembrandt van Rijn - Self-Portrait Leaning on a Stone Sill si Self Portrait Staring - bannere care au promovat expozitiile temporare de gravuri de la Muzeul Casa Muresenilor din Brasov si Muzeul Literaturi Romane din Iasi.

Aceasta transformare va fi posibila datorita procesului numit: UPcycling. Luand cuvintele separat, UP-cycling, Recycling “UP” and not “Down”, inseamna sa transformi lucruri care isi incheie ciclul de viata in mediul urban in produse noi si utile.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.