Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
expunere
Expira: 
28 Jun 2014 - 25 Jul 2014
stats

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia a III-a – inscriere participanti

In a doua jumatate a lunii septembrie va avea loc Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs in trei orase chic din Romania: Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. Evenimentul se afla deja la editia a III-a si este un proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National. Termenul limita de inscriere este 25 iulie 2014, ora 13.00.

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel incat ne-am propus ca cream un standard in domeniu. Nu este o competitie intre creatorii si designerii prezenti in cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine inchegata a celor mai buni si a celor care pot deveni buni.
Evenimentul a fost creat in jurul notiunilor: promovarea tinerilor designeri si creatori de produse si dezvoltarea constanta a acestui domeniu creativ, mereu in expansiune in spatiul cultural romanesc. Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produse este un eveniment complet, care aduce la un loc oameni creativi si iubitorii de produse de autor si arta.
Realizam o selectie riguroasa a participantilor, cu standarde inalte de creativitate, originalitate si calitate. Incercam astfel sa construim in linii mari comunitatea acestor designeri si creatori de produse unicat la nivel national.

Nu exista limita de varsta pentru participanti. Anuntam personal fiecare participant care a fost selectat pentru participarea la eveniment.
Mai jos gasiti cateva detalii despre evenimente:
-    Evenimentele vor avea loc in a doua jumatate a lunii septembrie in Bucuresti si in prima jumatate a lunii octombrie in Iasi si Cluj-Napoca, in zile de sambata.
-    Orele de desfasurare 17:00 – 04:00.
-    Locatiile vor fi grandioase, vor fi chic si cu aer artistic.
-    Produsele expuse nu vor fi de vanzare, ci doar pentru expunere. Astfel fiecare participant poate veni cu maxim 12 produse, in functie de dimensiunile acestora.
-    Pe langa expozitiile de produse handmade si de designer, vor avea loc workshopuri si vom avea cate 2-3 formatii/oras care vor delecta publicul.
-    Participarea la Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este gratuita.
-    Designerii si creatorii de produse  selectionati vor semna cu noi un contract de participare.
-    Vom realiza o brosura pentru fiecare oras in parte, brosura in care vor fi trecute prezentari despre fiecare participant in parte.
Pentru inscrieri intrati aici. Daca aveti si alte intrebari folositi mailul: noapteaalba@revista-atelierul.ro

Sursa: re-start.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.