anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
05 May 2017 - 21 May 2017
stats

Rocanotherworld 2017: Apel de proiecte

A doua editie a festivalului Rocanotherworld din Iasi invita artisti de pretutindeni pentru a-si promova creatiile si proiectele artistice in cadrul evenimentului. Festivalul de muzica, arta contemporana, design si gastronomie dedica zilele de 10 si 11 iunie 2017 desfasurarii acestor activitati. Ultima zi de inscriere a proiectelor este 21 mai 2017 (ora 23:59), iar rezultatele selectiei vor fi publicate in data de 26 mai 2017.

Evenimentul este organizat anual in amintirea lui Ioan Dan Niculescu, zis si „Roca” – coordonatorul campaniei online a lui Klaus Iohannis in cursa pentru prezidentiale din 2014, designer premiat, calator, gurmand, antreprenor si deschizator de suflete. Festivalul este conturat in jurul conceptului de sharing si promoveaza principiile pe care Roca le-a imbratisat de-a lungul vietii: Fii curios. Fii diferit. Fii pentru altii.

Peste 40 de trupe rock, DJ si artisti vor fi prezenti pe scenele festivalului: Baba Dochia, Cred ca sunt Extraterestru, Domino, Fine It's Pink, FiRMA, Harlequin_Jack, Implant pentru refuz, Jinxy Von D’Ers, Lucia, Luna Amara, Next Ex, Nivelul 4, Nopame, Pinholes, Quantum Drive, Roadkillsoda, Robin & the Backstabbers, Runna, Second Wave, Soundopamine, Subcarpati, Sun Boulevard, The Kryptonite Sparks, The Mono Jacks, BACk on WAX (Bug, Adyusro, Mirco Anek), Dante, Dotz, Duzzy DAS, Emann, Groovesh, Iulian Toma, Mihai Vladu, Mike T, Paicu, Puxumos, Spiratos, Stefano D, Steve si altii surpriza.

 „Timp de doua zile, vom crea un loc in care sa putem descoperi impreuna idei noi, sa ne exprimam liber si sa fim cu totii mai buni pentru cei din jur”, sustin organizatorii. In acest context, artisti din toata tara sunt invitati sa isi spuna povestile si sa-si impartaseasca viziunea in cadrul festivalului prin:

teatru conventional si neconventional;

concerte si improvizatii;

street performance;

dans si coregrafie;

instalatii audio/video interactive sau sculpturale;

graffiti, desen, ilustratie, design;

interventii artistice;

arta decorativa si arte textile;

orice alte lucruri sau activitati creative. 

Spatiile de desfasurare pentru proiectele inscrise sunt partia Sararie, zona Ciric, Bvd. Stefan cel Mare, Str. Al. Lapusneanu, Piata Unirii si Casa Pogor. Artistii se pot inscrie atat cu proiecte individuale, cat si cu proiecte de grup. In functie de specificul si de necesitatile fiecarui proiect in parte vor fi stabilite si spatiile de desfasurare.

Intra aici si inscrie-ti proiectul!

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.